HIER WORDEN OPNAMES GEMAAKT.

Bent u dit bord tegen gekomen? Op deze locatie heeft VIREMA de opdracht gekregen om het bouwproces met camera’s te volgen. VIREMA plaatst timelapse camera’s en dit wordt gecombineerd met normale video-opnames.

Als er video-opnames gemaakt worden dan moet dit zichtbaar zijn. Wanneer we met een normale camera opnames maken, dan is dit duidelijk doordat er een persoon rond loopt met een camera. Dit is anders met timelapsecamera’s. Bij een timelapsecamera is er niet een persoon aanwezig. De camera hangt meestal in een mast. Door middel van de borden maken we dit kenbaar dat er opnames gemaakt worden.

De Timelapsecamera’s staan ingesteld op een opname interval van ca. 5 minuten. Dit betekend dat de camera om de 5 minuten een foto maakt. De foto’s worden later samengebracht tot een video. 25 foto’s in 1 sec. Er ontstaat een versnelling. Dit heet een timelapse video.

Door de brede beeldhoek en de versnelling komt u niet herkenbaar in beeld. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw privacy.

Daarnaast zullen wij (wanneer het nodig is) grote openbare delen in het beeld afschermen met een zogenoemd ‘privacy mask’. Over deze delen zit dan een vervaging, waardoor de onderliggende beelden niet zichtbaar zijn.

Mochten er vragen zijn, stel deze dan via ons contact formulier.