Timelapse

Een timelapse video wordt samengesteld uit een serie foto’s van bijvoorbeeld een bouwproject. Gedurende een afgesproken periode maakt de camera elke dag foto’s van bijvoorbeeld 7.00 tot 17.00 uur met een vaste interval van 5 minuten. Een aanvullende optie is om semi-live mee te kijken tijdens het project via een online platform. Na de opname van 25 foto’s upload de camera de bestanden en worden de foto’s toegevoegd aan de timelapse waardoor u project online semi-live kan volgen. U kunt het project eenvoudig embedden op uw eigen website of delen via social media. 

VIREMA gebruikt hoge kwaliteit camera’s alleen gemaakt voor timelapse content creation. We monitoren de werking van de gehele timelapse-cameravloot op afstand.

Uiteindelijk levert VIREMA een fraaie eindvideo. De meest gekozen optie is de combinatie van Timelapse gecombineerd met normale videobeelden om zo een beter beeld te krijgen van het project. De montage die we maken van de beelden zijn sfeervol en dynamisch op uptempo muziek.VIREMA is Enlaps preferred partner. De partnerschap biedt de mogelijkheden om een hoge standaard op het gebied van timelapse aan te bieden. VIREMA biedt zijn timelapse diensten in geheel Nederland aan.