VR en 360 graden (Virtual Reality)

VIREMA is uniek in Noord Nederland als het gaat om de ontwikkeling van 360 graden video (Monoscopic en Stereoscopic 360 video / VR – Virtual Reality). Wij kunnen u de 360 graden video in hoge kwaliteit aanbieden tot 8K video resolutie, inclusief een platvorm om de video op beurs of bij presentatie te laten zien.

Het gaat om de beleving van een situatie of een plek. Bij het maken van de beelden zoeken we de uitdaging. Samen met goed geluid, veel beweging in het beeld, krijgt de kijker een beleving waar later over wordt nagepraat. Een ervaring die meegenomen kan worden op een beurs, of vertoond kan worden bij een presentatie. VIREMA heeft de kennis en ervaring om een 360 graden experience in monoscopic of stereoscopic in 8K resolutie te ontwikkelen. We hebben veel voorbeelden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

VIREMA zorgt voor Virtual Reality video met beleving.

 

  • PROMOTIEFILM EN VOORLICHTINGSFILM PROMOTIEFILM EN VOORLICHTINGSFILM Uw bedrijf, product of dienst in beeld. Voor gebruik tijdens beurs op website of bij een presentatie.
  • GRAFISCHE ANIMATIE GRAFISCHE ANIMATIE Waar film tekortschiet kunnen animaties een goede aanvulling zijn. VIREMA is leverancier van LED-boarding animaties voor uitzending tijdens wedstrijden in het Abe Lenstra stadion.
  • COMMERCIALS COMMERCIALS Bedenken en uitwerken van commercials voor op TV of op uw website.
  • LIVE REGISTRATIE LIVE REGISTRATIE Bij evenementen meer camera registratie met projectie en regie.
  • AV MEDIA VOOR WEBSITE AV MEDIA VOOR WEBSITE VIREMA Videoproducties is gespecialiseerd in media voor op uw site.

VIREMA Videoproducties, een succesvolle organisatie binnen de AudioVisuele reclamemarkt in het noorden van Nederland (Friesland). Wij zijn gespecialiseerd in AudioVisuele producties, zoals commercials, promotiefilms, live-registratie, animatie, presentaties en media voor op uw website. Wij beschikken intern over alle faciliteiten zoals camera's, montagesystemen en een crane voor mooie vloeiende camerabewegingen.

VIREMA PROMO

ADRESGEGEVENS

VIREMA
Foarwei 209
9298 JJ Kollumerzwaag
tel: 0511 540123
mob: 0628963714
mail: info@virema.nl