Stichting NETNIX

Het doel van NetNix is om jongeren uit Noordoost Fryslân hun eigen leefgebied en werkomgeving op film vast te leggen en deze te gebruiken voor het internet of social network. Dit gaat samen met onderwijs, overheid en bedrijfsleven uit het gebied. Scholieren en studenten en professionals werken samen aan projecten, met als eindproduct een videodocument.

VIREMA Videoproducties werk samen met Stichting NetNix en ondersteund de jongeren bij de technische realisatie door middel van workshops en praktijkopdrachten. Zo zijn een aantal producties tot stand gekomen in samenwerking met stichting Netnix. De taak van de  jongeren is de planning en organisatie, en VIREMA Videoproducties was verantwoordelijk voor de technische realisatie zoals opnames en montage in het bijzijn van de jongeren.

In samenwerking met Netnix is een reeks antidrank commercials en een reeks beroepskeuze producties ontwikkeld.

Krekt syn Heit - Antidrank Video

De campagne 'Tinke, net Drinke' bestaat uit vier video's. Doel van de reeks is om jongeren te wijzen op de gevaren van alcoholgebruik. De producties zijn geplant en bedacht door jongeren van Netnix. VIREMA is verantwoordelijk voor de technische realisatie zoals opnames en montage.

Corperate Movie PTH Groep 2015

PTH Groep is actief op de audiovisuele markt. Onze Kennis en ervaring maakt het verschil als het gaat over de levering, installatie en het onderhoud van ICT, audio- en video systemen. Het commerciële team kan samen met deze specialisten adviseren over de inrichting van uw audiovisuele projecten.

"Leiding over Noord" Rotterdam

Onder de projectnaam ‘Leiding over Noord’ legt Eneco een nieuw duurzaam warmtetransportnet aan van Rozenburg naar Rotterdam. Via een 16,8 kilometer lang tracé transporteert Eneco restwarmte naar een bestaand stadsverwarmingsnet van Rotterdam. Deze restwarmte wordt geleverd door afvalenergiecentrale AVR in Rozenbrug.

VIREMA Showreel 1

Door voormalig stagiar Robbert Andringa. Tijdens zijn stage periode in 2012 kreeg Robbert vanuit zijn opleiding de opdracht een showreel te ontwikkelen voor zijn stagebedrijf. Robbert heeft zijn stage met succes binnen de periode afgerond.

VIREMA Showreel 2

Door voormalig stagiar Sieger Hansma. Tijdens zijn stage periode in 2012 kreeg Sieger vanuit zijn opleiding de opdracht een showreel te ontwikkelen voor zijn stagebedrijf. Sieger heeft zijn stage met succes binnen de periode afgerond.

Lancering Klaas-Jan Huntelaar Foundation

Op 31 mei 2012 werd de Klaas-Jan Huntelaar Foundation gelanceerd. De Foundation gaat jongeren, die lid zijn van een amateur voetbalclub, helpen om wensen voor hun vereniging te realiseren.

Promotiefilm trainingskampen.nl

Namens Trainingskampen.nl is heeft VIREMA een Promotiefilm gemaakt. Trainingskampen.nl is dé specialist op het gebied van compleet verzorgde trainingskampen in binnen- en buitenland!

Jansma Burdaard commercial 2012

In samenwerking met Accenta Reclame heeft het ontwikkelen van een comercial voor Jansma Burdaard voor vertoon op Omrop Fryslan.

Promotiefilm Bouwbedrijf Postma

In opdracht van Bouwbedrijf Postma het ontwikkelen van een Promotie film voor gebruik op website en bij presentatie.

Omrin corporate movie Nederlands

Omrin is toonaangevend als het gaat om de inzamelingen verwerking van afval, het terugwinnen van grondstoffen en de productie van duurzame energie uit afval. Onze missie is 'Passie voor kringloop'.

Omrin corporate movie Engels

Omrin is a leading player in the area of waste collection and waste processing, recovering raw materials and generating sustainable power from waste. Our mission is 'Passion for closed-loop recycling'.

Omrin bedrijfsafval app instructievideo

Deel de Omrin Bedrijfsafval app met vrienden en kennissen.

Omrin glasinzameling en -verwerking

Omrin glasinzameling en -verwerking. Hier zie je waarom het nodig is om glas apart te houden en hoe dat gaat in de vrachtwagen wanneer de container geleegd wordt.

Uitnodiging voor het NVRD-Jaarcongres

Clip uitnodiging voor het NVRD-Jaarcongres WTC Expo te Leeuwarden (ouder project)

Toertocht Met z'n Allen,

Toertocht Met z'n Allen, 6 juni 2015

COMMERCIAL GOMMERS HOUTBOUW KOLLUMERZWAAG

In opdracht van Gommers Houtbouw het ontwikkelen van een commercial voor gebruik op omrop Fryslan.

Corporate movie Unis Group 12 talen

Corporate movie Unis Group 12 talen

Ideeënjagers

Ben jij er klaar voor om samen met ons na te denken over de toekomst? Hoe wonen, werken & recreëren we over 20 jaar?

Bimii book

Bimii is geïnspireerd op de methode “Ervaar het maar” van Thyra Koeleman, een werkwijze voor het stimuleren van motoriek, zintuigen en communicatie in de begeleiding van mensen met een meervoudige beperking.

Corporate movie Jansma Burdaard

Als producent van kunststof kozijnen en dakkapellen is Jansma Burdaard een begrip in Friesland en ver daarbuiten. Al vanaf 1994 fabriceren en monteren wij al onze kunststofproducten volledig in eigen beheer.

XLTrolley - Alleen animatie videodeel

XLTrolley produceert en levert trolleys en accessoires voor LCD (touch)screens, LED schermen en presentatieschermen.

Laan Corpus den Hoorn

In samenwerking met de Stichting De Noorderbrug is een woonzorgcomplex gebouwd met 100 (zorg)appartementen en dagbestedingsruimte. Hierbij is de nieuwbouw van het woonzorgcomplex over de bestaande bebouwing heen gebouwd en is ook de bestaande bebouwing uiteindelijk gebruikt t.b.v. het woonzorgcomplex.

OMRIN PB Informatie systeem

Het Omrin Piter Bas informatiesysteem zorgt ervoor dat schakels in het logistieke proces en de verwerking van de gegevens geautomatiseerd verlopen. Omrin streeft hiermee naar een zo duurzaam en milieuvriendelijke mogelijke manier van afval ophalen en verwerken.

NETNIX Beroepskeuze ICT

In samenwerking met stichting Netnix heeft VIREMA Videoproducties een reeks van 4 afleveringen gemaakt voor en door jongeren. Thema beroepskeuze. Achterliggende gedachte is wat Noord Oost Friesland voor jongeren op het gebied van beroepskeuze te beiden heeft.

NETNIX Beroepskeuze Duurzame Energie

In samenwerking met stichting Netnix heeft VIREMA Videoproducties een reeks van 4 afleveringen gemaakt voor en door jongeren. Thema beroepskeuze. Achterliggende gedachte is wat Noord Oost Friesland voor jongeren op het gebied van beroepskeuze te beiden heeft.

Kabel Noord aanleg glasvezelnetwerk

In samenwerking met stichting Netnix het ontwikkelen van een voorlichtingsfilm voor Kabel Noord. Kabelnoord staat voor televisie & radio (kabel- en digitaal), internet en telefonie. Ook verwachten we de lancering van IPTV in het najaar van 2012. Deze diensten geven we door via het meest belangrijke onderdeel van ons bedrijf: ons netwerk.

Van Wijnen Bream-NL

Het UPC kantoor Leeuwarden is een van de meest duurzame gebouwen in Nederland, wat beloond is met de duurzaamheidprestatie BREEAM-NL Excellent. Met de BREEAM Maatlat maken we voor potentiële opdrachtgevers inzichtelijk op welke wijze de maximale BREEAM-score voor hun huisvesting kan worden bereikt.

Van Wijnen Smuk en Sunich

Van Wijnen, duurzaam in ontwikkelen, bouwen en onderhouden. Energiezuinig wonen is steeds meer in opmars. Samen met de gemeente Heerenveen en de corporaties uit Heerenveen werken we aan het project Smûk en Sunich, duurzaam wonen in Heerenveen. In opdracht van Van Wijnen heeft VIREMA een informatief filmpje gemaakt.

TEL - Trade Experience Leeuwarden 2013

TEL - Trade Experience Leeuwarden, het netwerk 2 daagse voor zakelijk Noord Nederland. De beurs vond plaats op 26 en 27 maart 2013. TEL mee in zakelijk Noord Nederland.

 

  • PROMOTIEFILM EN VOORLICHTINGSFILM PROMOTIEFILM EN VOORLICHTINGSFILM Uw bedrijf, product of dienst in beeld. Voor gebruik tijdens beurs op website of bij een presentatie.
  • GRAFISCHE ANIMATIE GRAFISCHE ANIMATIE Waar film tekortschiet kunnen animaties een goede aanvulling zijn. VIREMA is leverancier van LED-boarding animaties voor uitzending tijdens wedstrijden in het Abe Lenstra stadion.
  • COMMERCIALS COMMERCIALS Bedenken en uitwerken van commercials voor op TV of op uw website.
  • LIVE REGISTRATIE LIVE REGISTRATIE Bij evenementen meer camera registratie met projectie en regie.
  • AV MEDIA VOOR WEBSITE AV MEDIA VOOR WEBSITE VIREMA Videoproducties is gespecialiseerd in media voor op uw site.

VIREMA Videoproducties, een succesvolle organisatie binnen de AudioVisuele reclamemarkt in het noorden van Nederland (Friesland). Wij zijn gespecialiseerd in AudioVisuele producties, zoals commercials, promotiefilms, live-registratie, animatie, presentaties en media voor op uw website. Wij beschikken intern over alle faciliteiten zoals camera's, montagesystemen en een crane voor mooie vloeiende camerabewegingen.

VIREMA PROMO

ADRESGEGEVENS

VIREMA
Foarwei 209
9298 JJ Kollumerzwaag
tel: 0511 540123
mob: 0628963714
mail: info@virema.nl