VIREMA is vanaf 2005 werkzaam bij sc Heerenveen voor het ontwikkelen van video’s en het registreren van wedstrijden. Samen met sc Heerenveen, verslaggever Robert Anker staan wij aan de wieg van het ontstaan van Club TV dat wekelijks wordt uitgezonden op Eredivisie Live / FOX TV.

De recessie heeft er voor gezorgd dat VIREMA vanaf 2011/2012 andere werkzaamheden is gaan uitvoeren voor sc Heerenveen. Wij richten ons sindsdien op de ontwikkeling van animaties voor gebruik op de Videowall / Scorebord en de LED boarding.

Vanaf 2016 beschikt sc Heerenveen over schermen op de oostgevel van het stadion, zichtbaar vanaf de autosnelweg A32 waarop sponsoren worden getoond. sc Heerenveen heeft het beheer van de schermen aan VIREMA uitbesteed. Het beheer van de schermen vindt plaats vanuit de studio van VIREMA in Kollumerzwaag.

VIREMA is preferred partner van sc Heerenveen. De commerciële afdeling van sc Heerenveen neemt VIREMA mee in de communicatie richting de sponsoren voor het ontwikkelen van de reclame-uiting in de vorm van grafische animatie en video commercials. Bij het ontwikkelen wordt rekening gehouden met de regels voor vertoon op de gevels schermen en tijdens wedstrijden op de Led-boarding schermen rond het veld.

VIREMA is trots op de jarenlange samenwerking met sc Heerenveen als dynamisch en professioneel podium voor vertoon van audiovisuele producties in een zakelijke, sportieve en energieke omgeving.

  • PROMOTIEFILM EN VOORLICHTINGSFILM PROMOTIEFILM EN VOORLICHTINGSFILM Uw bedrijf, product of dienst in beeld. Voor gebruik tijdens beurs op website of bij een presentatie.
  • GRAFISCHE ANIMATIE GRAFISCHE ANIMATIE Waar film tekortschiet kunnen animaties een goede aanvulling zijn. VIREMA is leverancier van LED-boarding animaties voor uitzending tijdens wedstrijden in het Abe Lenstra stadion.
  • COMMERCIALS COMMERCIALS Bedenken en uitwerken van commercials voor op TV of op uw website.
  • LIVE REGISTRATIE LIVE REGISTRATIE Bij evenementen meer camera registratie met projectie en regie.
  • AV MEDIA VOOR WEBSITE AV MEDIA VOOR WEBSITE VIREMA Videoproducties is gespecialiseerd in media voor op uw site.

VIREMA is trots op de jarenlange samenwerking met sc Heerenveen als dynamisch en professioneel podium voor vertoon van audiovisuele producties in een zakelijke, sportieve en energieke omgeving.

Promo VIREMA

VIREMA QR-CODE

Adresgegevens

VIREMA
Foarwei 209
9298 JJ Kollumerzwaag
tel: 0511 540123
mob: 06 289 63 714
mail: info@virema.nl