De Hynsteman

Een indrukwekkende, bijzondere, veel besproken man die gebukt gaat onder veel levens tegenslagen. Een dappere man die niet van wijken wil weten, maar soms geen andere keuze heeft. In zijn woonplaats, Kootstertille dreigt Postma tussen wal en schip te geraken door de opdringende nieuwbouw. De eerste opnamen zijn gedaan in de zomer van 2010. Toestemming van de hoofdpersoon is bij een dergelijke documentaire van cruciaal belang waar Postma graag aan mee wilde werken. Deze documentaire wordt mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers, hulpvaardige mensen die Postma ter zijde staan.

De documentaire is eind 2012 gerealiseerd in 2 delen en is reeds verkrijgbaar op DVD te bestellen bij: martensd@hetnet.nl

Informatie bij Omrop Fryslan
Klik hier: De Hynsteman

  • PROMOTIEFILM EN VOORLICHTINGSFILM PROMOTIEFILM EN VOORLICHTINGSFILM Uw bedrijf, product of dienst in beeld. Voor gebruik tijdens beurs op website of bij een presentatie.
  • GRAFISCHE ANIMATIE GRAFISCHE ANIMATIE Waar film tekortschiet kunnen animaties een goede aanvulling zijn. VIREMA is leverancier van LED-boarding animaties voor uitzending tijdens wedstrijden in het Abe Lenstra stadion.
  • COMMERCIALS COMMERCIALS Bedenken en uitwerken van commercials voor op TV of op uw website.
  • LIVE REGISTRATIE LIVE REGISTRATIE Bij evenementen meer camera registratie met projectie en regie.
  • AV MEDIA VOOR WEBSITE AV MEDIA VOOR WEBSITE VIREMA Videoproducties is gespecialiseerd in media voor op uw site.

VIREMA Videoproducties, een succesvolle organisatie binnen de AudioVisuele reclamemarkt in het noorden van Nederland (Friesland). Wij zijn gespecialiseerd in AudioVisuele producties, zoals commercials, promotiefilms, live-registratie, animatie, presentaties en media voor op uw website. Wij beschikken intern over alle faciliteiten zoals camera's, montagesystemen en een crane voor mooie vloeiende camerabewegingen.

Promo VIREMA

VIREMA QR-CODE

Adresgegevens

VIREMA
Foarwei 209
9298 JJ Kollumerzwaag
tel: 0511 540123
mob: 06 289 63 714
mail: info@virema.nl