Over VIREMA

VIREMA – Video Registratie Martens

Vanaf 2004 is VIREMA een succesvol bedrijf binnen de Audiovisuele reclamemarkt in het noorden van Nederland. Met onze kennis en het gebruik van high-end video opname- en editing apparatuur maken wij geweldige videoproducties. Bij VIREMA kunt u terecht voor de ontwikkeling van audiovisuele producties zoals promotievideo’s, live-registratie en stream, animatie, 360 graden fototour en video-experience, drone en FPV-dronevideo.

Ontzorgen

VIREMA gebruikt de modernste opname en montagetechnieken, alles hebben we intern in huis. Van het ontwikkelen van een script tot de oplevering van de video kunnen wij u volledig ontzorgen. We hebben een grote collectie voiceover stemvoorstellen beschikbaar in meerdere talen die in een professionele studio worden opgenomen.

Stap 1

Bespreking

Op het moment dat u contact met ons op neemt, zullen wij een (telefonische) afspraak inplannen. We bespreken uw wensen en denken mee over de mogelijkheden. Aan de hand daarvan zal een passend voorstel worden gedaan.

Stap 2

Productie

In de productiefase bereiden wij de opnames voor en komen wij bij u op locatie de nodige beelden maken. De exacte invulling van deze fase zal in de bespreking worden vastgesteld. Na het maken van uw beelden zullen wij de montage starten. 

Stap 3

Oplevering

In de opleveringsfase kunt u het concept bekijken en eventuele aanpassingen aan ons doorgeven. Deze zullen wij dan doorvoeren in de montage. Op die manier komen we tot een eindresultaat waar u blij van wordt en wij tevreden over zijn.

Even voorstellen

Patrick Martens

Eigenaar

Jesse Wubs

Camera, editing en techniek